Vingardium by the lake

2024. MÁJUS 11. BUDAKALÁSZ, LUPA BEACH

A Vingardium most tavasszal leköltözik a tóhoz! A Vingardium by the Lake ezúttal a Lupán várja a borrajongó közönséget május 11-én (szombaton) különleges helyszínén! Új környezetben tapasztalhatod meg a Vingardium életérzést: BOR-ZENE-GASZTRO köré varázsoljuk a megszokott hangulatot. Finom falatokkal, 20 pincészettel, gyönyörű kilátással és jó zenével várjuk a látogatókat. Egy jeggyel minden kiállító pincészetnél kóstolhatsz. Ha már voltál Vingardiumon, azért, ha még nem, akkor azért várunk szeretettel!

Online
elővételes jegy

12.700 Ft

Helyszíni jegy

15.000 Ft

~ BORÁSZATOK ~

Magyarország legjobb borászatait hívtuk meg, hogy tartsanak velünk, mutassák meg különleges, izgalmas, új vagy éppen nagy múltú tételeiket a nagyközönségnek. Ritka alkalmak egyike, hogy ilyen széles körben, kedvünk szerint járhatjuk körbe Magyarország borvidékeit és hasonlíthatjuk össze a jobbnál jobb tételeket. Mindezt pedig egy különleges helyszínen.

GASZTRO

A borkóstolás mellé az ínycsiklandó falatokról a COSTES gondoskodik különleges ételkölteményeivel, hogy minden tavaszi pillanatot kiélvezhessünk a tó mellett. 

hamburger
finom falatok
kávé 
desszertek

programok

jegyek

~ Együttműködő partnerünk ~

~ Támogatóink ~

~ médiaTámogatók ~

~ Impresszum~