Június (1)

Tisztelt Vingardium Borliget látogató!

Az Vingardium Borliget fesztiválra vonatkozó házirend minden fesztivál látogatóra egyaránt érvényes, ennek betartására fokozottan figyelnek a rendezvényszervezők. Közös érdekünk a kulturált körülmények közötti szórakozás megtartása.

A fesztivál nyitvatartása:

2023 Június 16 – 17:00-23:00

2023 Június 17 – 14:00-23:00

A fesztivál területére való belépés ingyenes.

A kiállító pincészeteknél való kóstolásra kizárólag a Vingardium Borliget által logózott, idei fesztiválpohárral, illetve érvényes karszalaggal van lehetőség. A logózott fesztiválpohár megvásárlására elővételben online, vagy az úgynevezett pohárpontokon van lehetőség.

A pohárjegy ára elővételben
– Early Bird kedvezménnyel 2023 Május1-ig: 2.200 Ft,
– elővételben (Május 2-től): 2.900 Ft, 
– helyszínen: 3.200 Ft,
– XVI. kerületi lakosoknak 2.500 Ft (lakcímkártyával igazoltan).

Bérlet is váltható a két fesztiválnapra
– elővételben Early Bird kedvezménnyel 2023. Május2-ig: 3.400 Ft,
– elővételben Május 2-től: 2.900 Ft, 
– helyszínen: 5.500 Ft,
– XVI. kerületi lakosoknak a helyszínen:
3.800 Ft.

Az egynapos pohárjegy ára tartalmaz egy poharat és egy kóstolókupont, mely a kuponon szereplő pincészetnél, a kuponon szereplő tételre vonatkozik kóstoló mennyiségben. A kupont minden vendég véletlenszerűen kapja, cserére nincs lehetőség! Ezen felül a pohárjegy mellé egy karszalagot is biztosítunk, bizonyos szolgáltatások (pl.: Borkurzus), kizárólag karszalaggal vehetők igénybe.

A kétnapos pohárjegy ára 1 poharat és 2 kóstolókupont tartalmaz, ami a kuponon szereplő pincészeteknél, a kuponon szereplő tételekre vonatkoznak kóstoló mennyiségben. A kupont minden vendég véletlenszerűen kapja, cserére nincs lehetőség! Ezen felül a pohárjegy mellé egy karszalagot is biztosítunk, bizonyos szolgáltatások (pl.: Borkurzus), kizárólag karszalaggal vehetők igénybe.

A megvásárolt kóstolópoharak visszaváltására nincs lehetőség, eltört, el nem hozott kóstoló pohár esetén újat kell vásárolni.

Az eltört kóstolópohár pótlása csak érvényes karszalaggal lehetséges, kedvezményes áron (1200 forint)

Kisállat saját felelősségre, az erre vonatkozó jogszabályokat betartva és kellő biztonsággal ellátva (póráz, szájkosár), más látogató nyugalmát nem zavarva a fesztivál területére behozható.

A fesztivál területére TILOS behozni: ételt, italt, kábítószert, pirotechnikai eszközöket, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat, üvegtárgyat, ütő, vágó eszközöket, illetve bármilyen testi épséget veszélyeztető tárgyat. Jogszabály szerint nem tartózkodhat látogató a fesztivál területén ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárggyal (8 cm-nél nagyobb vágó élű kést, rugóskés, gázspray, ólmosbot), ezen felül egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X.28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakkal.

A fesztivál területén TILOS engedély nélkül kereskedelmi-, reklám-, vagy politikai tevékenységet folytatni. 

A talált tárgyakat kérjük a szervezőknek vagy a biztonságért felelős munkatársaknál leadni! A rendezvényt követő egy hétig ezen tárgyakat megőrizzük, és a rendezvény helyszínén (Corvin Művelődési Ház) átvehetők.

A fesztiválról hang-és képfelvétel készül. A felvételeken szereplő fesztivállátogató kizárólag a beleegyezésével nevesíthető, de a fesztivál területére való belépéssel minden látogató beleegyezik a felvételeken való szereplésbe. Így semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, illetve a rendezvény szervezőivel szemben.

A szervező fenntartja a jogot, hogy ezeket a felvételeket megőrizze, tárolja, kereskedelmi- és reklám célra felhasználja.

Kereskedelmi célú kép- és hangfelvétel kizárólag a rendezvényt szervezők beleegyezésével készíthető!

 

Magáncélt szolgáló fotókat készíteni engedélyezett.

A fesztivál területén 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

Jogtalan eltulajdonítás, törvényellenes cselekedet rendőrségi intézkedést von maga után!

Kérünk minden fesztivál látogatót fokozottan figyeljen értékeire, az elveszett tárgyakért felelősséget a szervezők nem vállalnak!

Kérünk minden látogatót önmaguk és egymásra való odafigyelésre, személyekben okozott károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak!

A fesztivál rossz idő estén is megrendezésre kerül.

A műsorváltozás jogát a fesztivál végéig fenntartjuk.

 

Kérünk minden látogatót fokozottan ügyeljen a tisztaságra, ne szemeteljen! Kérjük, hogy a hulladékok gyűjtésére kihelyezett szelektív gyűjtőedényeket rendeltetésüknek megfelelően használják, elsődlegesen ezeket vegyék igénybe, óvjuk együtt környezetünket.